Vevőknek

                                          Tisztelt leendő Vásárlók!

Nem könnyű a helyzetük azoknak, akik lakást szeretnének vásárolni, az alacsony árak ellenére sem. A vásárlás folyamata csak ritkán megy kockázat- és zökkenőmentesen. Nagyon sok dologra kell egyszerre kiemelt figyelmet fordítani, ha nem akarunk utólag veszteségeket elkönyvelni. Nem könnyíti meg a vásárlók dolgát, hogy a hirdetések gyakran félrevezetőek és csak az esetek elenyésző hányadában hirdet a valódi tulajdonos.

Mennyiért érdemes megvenni?

Független munkatársaink hivatásszerűen, napi szinten figyelik az árak alakulását, a gazdasági folyamatokat és a törvényi szabályozás változásait. A létrejött üzletek ismeretében friss és pontos információkkal, ingatlanbefektetési tanácsadással segítjük ügyfeleinket döntéseik meghozatalában.

Mennyit kell rákölteni?

Műszaki ismereteink birtokában véleményt tudunk adni a kiválasztott ingatlan műszaki állapotáról, várható felújítási költségeiről. A feltárt műszaki problémák, hiányosságok további árengedményt jelenthetnek az alku során.

Jogi tanácsadónk segítségével megkíméljük ügyfeleinket a kétséges kimenetelű szerződésektől. Évtizedes tapasztalatunk, hogy az esetek többségében akkor érjük el a legkedvezőbb árat, ha a közvetítők nem tesznek jutalékot a tulajdonos eladási árára. Számos esetben elmarad a szerződéskötés, mert az eladók a jutalékok levonása után keveslik a megmaradó vételárat. Igény esetén felkutatjuk a kiszemelt ingatlan tulajdonosát, hogy megbízóink a lehető legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak vásárolni.

Szolgáltatásaink leendő vásárlók részére:

  • Általános tanácsadás, igények felmérése, teendők megbeszélése, problémamegoldás.
  • Kapcsolatfelvétel a tulajdonossal, a közös képviselővel, a szomszédokkal.
  • Igény esetén előre beszerezzük a teljes tulajdoni lapot és közösen értékeljük az ingatlan előéletét.

Vállaljuk, és kiemelten fontosnak tartjuk a társasházi állapotok felmérését ingatlan vásárlás előtt. Különös tekintettel: műszaki állapot, várható nagyobb költségek, ház anyagi helyzete, esetleges hiteltartozásai, közös költség fizetési szokások és morál stb.

Minket akkor is hívhat, ha nem akar sem eladni, sem pedig vásárolni, csak további információkra van szüksége döntései meghozatalához. Szívesen adunk általános tájékoztatást ingatlanügyekben akár egy kávé mellett is.

Tegyen próbára minket!

Megbízható szakembereink akár 1 munkaórára is hívhatóak.

Általános helyszíni tanácsadás, ingatlan szemle kiszállással már 15500 Ft-tól elérhető Budapest területén. Garancia.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal: Kapcsolat

Telefonos ügyfélszolgálat:  06 20 390 56 11

Megosztom