Magunkról

Az Első Magyar Független Ingatlan Tanácsadó Kft. 100%-ban magyar tulajdonban van. Társaságunk nem függ bankoktól és hitelközvetítőktől kapott jutalékoktól, franchise birtokosoktól, biztosítótársaságoktól. Független Szakértőink, nem próbálnak különböző szerződéseket aláíratni Önnel és soha nem érdekeltek a mielőbbi -–a reális ártól esetleg eltérő--adás-vétel létrejöttében. Így biztosítjuk a jutalékmentes független véleményalkotást ügyfeleinknek, és a nyugodt lelkiismeretetes munkavégzést minden kollégánknak.

Munkatársaink évtizedes gyakorlattal rendelkeznek az ingatlanszakma legfontosabb területeiről. Tudásunkat, tapasztalatainkat és átfogó szakértelmünket használhatja előnyösen ingatlan ügyleteihez, a megszokottól eltérő, kedvező feltételekkel és áron. Velünk gyorsan és eredményesen intézheti ingatlanügyeit, így pénzt, időt és energiát takaríthat meg. Budapest belvárosában ingatlan-tanácsadással és ingatlanfejlesztéssel 1999-óta foglalkozunk.

Az ingatlanügylet minden pillanatában segítséget jelentünk megbízóink számára: legyen szó értékbecslésről, jogi tanácsadásról, felújításról, társasházi állapotok felméréséről, tulajdoni lap beszerzésről, az alaprajz és megfelelő képek elkészítésétől, az adózással és illetékkel kapcsolatos tudnivalókig.

Minket akkor is hívhat, ha nem akar sem eladni, sem pedig vásárolni, csak további információkra van szüksége döntései meghozatalához.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal: Kapcsolat

Telefonos ügyfélszolgálat:  06 20 390 5611

Megosztom