Miért független tanácsadás? Miért az EMFIT?

Mert minden résztvevőnek előnyös:

  • Előnyös az eladónak, mert nem kell közvetítői díjat fizetnie.
  • Előnyös a vevőnek, mert így olcsóbban veheti meg a kiszemelt ingatlant.
  • Előnyös nekünk, mert a megbízó és köztünk nincs érdekellentét és így maximálisan képviselhetjük megbízóink érdekeit az adásvétel folyamatának kritikus szakaszaiban is.

Mert a vevők jelentős része, a jelenlegi gazdasági helyzetben már nem tudja, és nem akarja megfizetni a vételárra rátett sokszázezer, nemritkán 1 millió Ft feletti közvetítői felárat.

Mert nem akarjuk korlátozni a tulajdonosok előre nem látható lehetőségeit. Az EMFIT-nél nincs kizárólagos vagy fél-kizárólagos megbízás.

Mert csak óradíjunk van, és csak addig, amíg elégedett velünk. Nekünk nem kell írásban felmondania, ha meggondolja magát. Értünk a szóból is.

Mert piaci ár, és megfelelő hirdetés esetén, meglepően kevés munkaórával is eljuthatunk az eladásig.

Mert sok ingatlanközvetítővel ellentétben, az EMFIT-nél nem az számít sikeresnek, aki elad, hanem az, aki a piaci áron vagy a piaci ár felett adja el az adott ingatlant.

Mert így vevőcsalogató homlokzati képek vagy akár pontos cím is szerepelhet a hirdetésben, amit a hagyományos közvetítők igyekeznek eltitkolni.
Mert ha vevőt hozunk, de Ön valamiért meggondolja magát és nem köt adásvételi szerződést, nekünk akkor sem kell jutalékot fizetnie.
Mert jogi tanácsadóink segítségével megkíméljük ügyfeleinket a kétséges kimenetelű szerződésektől.
Mert nincsenek rejtett költségek.
Mert nagy tapasztalattal rendelkezünk felújítások ügyintézésében és bonyolításában. Felújítás mérlegelése esetén, felhívjuk ügyfeleink figyelmét olyan rejtett munkafázisokra is, amelyek az első számításokból, árajánlatokból néha kimaradnak, később viszont jelentős pluszköltséget jelenthetnek a megrendelőnek.
Mert 2011-ben az átlagos értékesítési idő Budapesten 80 nap körül alakult. Egyedi módszereinknek köszönhetően nálunk még soha nem tartott ennyi ideig az eladás.

Mert ügyfeleink, közreműködésünkkel számos sikeres adásvételen vannak túl. Minket örömmel és megelégedéssel tölt el, hogy a sikereik részesei lehettünk.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal: Kapcsolat

Telefonos ügyfélszolgálat:  06 20 390 56 11

Megosztom

Oldalainkat 22 vendég és 0 tag böngészi