Eladóknak

 

ingatlan-tanacsadas Közvetítői jutalékoktól mentesen
ingatlan-tanacsadas Nincsenek apróbetűs szerződések, kellemetlen kitételekkel
ingatlan-tanacsadas Akár egy órára is igénybe vehető 13 év szakmai tapasztalata
ingatlan-tanacsadas Teljes szakmai és jogi támogatással

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Az Emfit alapfilozófiája, hogy a lehető legalacsonyabb költségek mellett nyújtson szakmai segítséget Önnek ingatlana gyors értékesítéséhez.

Mennyit ér a házam, lakásom, garázsom?

Munkatársaink napi szinten figyelik az árak alakulását, a gazdasági folyamatokat és a törvényi szabályozás változásait. A létrejött üzletek ismeretében friss és pontos információkkal tudjuk segíteni Önt az ingatlan árának meghatározásában és az irányár kialakításában.

Hol érdemes hirdetni?

Megismertetjük ügyfeleinkkel a hatékony hirdetési felületeket és azok használatát. Jogi tanácsadónk segítségével megkíméljük Önt a kétséges kimenetelű vételi ajánlatoktól és szerződési feltételektől. Függetlenségünk és jutalékmentes szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy mindig ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva járjunk el. Megbízóink mondták

Hogyan kaphatjuk a legtöbbet az ingatlanunkért ?

Évtizedes tapasztalatunk hogy az eladások többségében akkor érjük el a legnagyobb megtakarítást és a legmagasabb vételárat, ha a közvetítők jutalékai nem terhelik az értékesítésből származó vételárat. Ingatlan eladás 1% alatt

Mi abban segítünk kedves ügyfeleinknek, hogy az adott élethelyzetük, céljaik és lehetőségeik figyelembevételével a lehető legmagasabb vételárat kapják a ingatlanukért. Tudjuk, hogy az értékesítési időt hogyan lehet csökkenteni anélkül, hogy a tulajdonos a piaci ár alá engedné a vételárat.

Leggyakoribb feladataink: tanácsadás, ingatlanmarketing tervezés, ingatlanmarketing kivitelezés, fotó, alaprajz, stageing, érdeklődők fogadása és tájékoztatása, érdeklődők felmérése, ingatlanok bemutatása az ügyfelek részére, adásvételre irányuló egyeztetések, koordinálás, adásvételi szerződések segítése.

Mi akkor is segítünk, ha még nem akar sem eladni, sem pedig vásárolni, csak további információkra van szüksége döntései meghozatalához.

Szívesen adunk általános tájékoztatást ingatlanügyekben, akár egy kávé mellett is. Megbízható  szakembereink 1 munkaórára is hívhatóak. Általános független tanácsadás kötöttségek nélkül, kiszállással, már 15500 Ft-tól elérhető Budapest területén. Garancia.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal: Kapcsolat

Telefonos ügyfélszolgálat:  06 20 390 56 11

Megosztom