Áraink

1% alatti értékesítés menete eladóknak:

Első óra tartalma:

  • Ingyenes kiszállás (Budapest területén)
  • Személyre szabott független ingatlan tanácsadás
  • Minőségi fotók készítése
  • Lakásfelmérés az alaprajz készítéshez (Vázlatrajz)

Ennek díja: 15500 Ft

     További három óra esetén:

  • Számítógépes alaprajz készítése
  • Hirdetés pontos és szakszerű megírása
  • Hirdetési díj befizetése
  • Hirdetési szöveg és fotók feltöltése az előre egyeztetett országos portálokra

A három óra díja: 46500 Ft

Igény esetén, a negyedik óra után:
Fogadjuk az érdeklődőket Önnel közösen, a 
legjobb szakmai fogásokat alkalmazva.
 

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az esetek többségében piaci áron történő hirdetéssel egy ingatlan 15-20 elvégzett munkaóra alatt értékesíthető(A várakozást nem tartjuk munkának.) Ha Ön minden eladással kapcsolatos feladatot ránk bíz az eladásig, akkor ez 15 munkaóra esetén kiszállásokkal együtt összesen:

15 x 15500 Ft = 82.500 Ft 

Tudja-e Ön, hogy ezért a munkáért általában mennyit kérnek a közvetítők?

13 év alatt még nem volt olyan ügyfelünk, akinél a ránk fordított értékesítési  és tanácsadói óradíjak összege elérte volna az ingatlan eladási árának az 1%-át! Referenciáink a teljesség igénye nélkül

Az előző példa egy átlagos értékesítés folyamatát veszi alapul. Az évek során láttunk már olyat, hogy az első érdeklődő vásárolt. Ilyen esetben összesen 4 óra munkadíjat számlázunk. (4 x 5.500 Ft = 22.000 Ft)

Megbízható szakembereink akár 1 munkaórára is hívhatóak! Garancia.

Minket akkor is hívhat, ha nem akar sem eladni, sem pedig vásárolni, csak további információkra van szüksége döntései meghozatalához.

Szolgáltatási csomagajánlatok kiszállással már 15500 Ft-tól elérhetőek:

Általános helyszíni tanácsadás csomag eladóknak: Képzett és tapasztalt munkatársunk, helyszíni bejárás során megoldási javaslatokat ad az Önben felmerülő kérdésekre. Kitérünk a legjobb hirdető helyekre, a hirdetés tartalmára, az áralkura, a tárgyalási technikákra, és az adás-vétellel járó problémák, élethelyzetek megoldási lehetőségeire. Igény esetén személyesen is részt veszünk az ingatlan bejárásán, bemutatásán, vagy akár az ártárgyalásokon. Gyakorlati útmutatást nyújtunk az ingatlanpiac működésének, hátterének megismerésében, amely az estek többségében jelentős kiadásoktól kíméli meg megbízóinkat. Megtörtént eseteken ismertetjük a közvetítőkön keresztül történő értékesítés előnyeit és hátrányait. Megbízóink szempontjait beárazva, és azokat számpéldákon levezetve tudjuk támogatni ügyfeleinket a szükséges döntések meghozatalában.

Árkialakító csomag eladóknak: Szakembereink képzettségük és szakmai tapasztalataik alapján segítenek Önnek az ingatlan árának helyes meghatározásában. Alapesetben ezt szóban tesszük meg, de hivatalos értékbecslést is szívesen készítünk. A megfelelő áron történő hirdetéssel Ön időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

Meghirdetem csomag eladóknak: Műszaki és ingatlanközvetítő végzettségű szakemberünk, helyszíni szemle és az ingatlan paramétereinek megismerése után, ismerteti a bevált és jól működő hirdetési helyeket és módszereket. Közös egyeztetést követően megfogalmazza a hirdetéseket, minőségi fotókat és alaprajzot készít.

Műszaki állapot csomag vevőknek: Műszaki szakemberünk helyszíni szemle során átvizsgálja az ingatlan berendezéseit, műszaki állapotát. Célunk egy átfogó, nagyobb kockázatokat kiszűrő vizsgálattal, ügyfeleink megóvása a váratlan kiadásoktól, valamint az alkupozició erősitése.

Társasházi állapotok csomag vevőknek: Műszaki és Társasházkezelő képesítésű szakemberünk a megadott helyszínen, külső és belső szemrevételezéssel, a kritikus pontokat feljegyezve, felkeresi a társasház közös képviselőjét vagy intéző bizottságát és további információt gyűjt a ház műszaki állapotáról, a várható felújításokról, és a ház anyagi helyzetéről. Ezen információk ismerete-véleményünk szerint-feltétlen szükséges a megalapozott döntéshozáshoz. Igény szerint, ezen felül tájékozódunk az Alapító Okirat és az SZMSZ általánostól eltérő pontjairól, amelyek befolyásolhatják megbízónk életminőségét vagy egyéb terveit.(Pl. tevékenységi korlátozások bérbeadás esetére, kutyatartás, házirend, stb.)

Ármeghatározás vevőknek: Ritkán találni olyan lakást, ami minden paraméterében megegyezik a megálmodottal. Fekvés, emelet, helyiségek mérete, fényviszonyok, fűtésrendszer, erkély, kert mérete, szomszédok és életvitelük, műszaki állapot stb., mind értékbefolyásoló tényezők. Vásárláskor a vevőnek határozottan tudnia kell, hogy mi az a pont ameddig –amennyiben szükséges- elmehet az alku során. Mi az az érték, amit számára a kiszemelt ingatlan képvisel? A piaci áron alapuló, de egyedi szubjektív szempontokat figyelembe vevő kalkulációs módszerünkkel, jól meghatározható az egyénre szabott maximálisan kifizethető ár. Így Ön felkészülten indulhat az áralkura, és ha kellően rátermett és gyakorlott, akár ez az ár alatt is vásárolhat. De ránk is bízhatja, a nyereség csakis az Öné lesz.

Környezet felmérő csomag vevőknek: Mint minden világvárosban, így Budapesten is van jó néhány utca vagy környék, ami teljesen más arcát mutatja éjjel, mint nappal. Vannak utcák, amelyek estétől hajnalig vígalmi negyeddé alakulnak és van sok egyéb nehezen megszokható zavaró tényező. Tapasztaltunk már olyat is, hogy a tulajdonos azért adta el a lakását, mert a szomszéd házban lévő kisbolt áruszállítói minden reggel 04:15 kor ébresztették a teherautók sípoló tolatásjelzőivel és a rekeszek rakodásából adódó hangokkal.
Ezt elkerülendő, mi az áralku előtt helyszíni bejérást tartunk (akár éjjel is) amiről írásos feljegyzést készítünk. Nagy gyakorlattal hívjuk fel megbízóink figyelmét a közelben található, mentő- tűzoltó állomásra, és mindenre, ami 1-2 rövid napközbeni megtekintéssel nem érzékelhető, viszont az élhetőséget, kiadhatóságot hosszútávon befolyásolhatja. Ezek olyan információk az adott ingatlannal kapcsolatban, amiket ritkán hoz szóba az eladó, vagy egy eladásban érdekelt hagyományos közvetítő.

Értékbecslés csomag: Értékbecslő képesítéssel rendelkező szakemberünk előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt adategyeztetés és felmérés céljából. Ön választhat hivatalos ügyek intézéséhez hiteles írásos értékbecslés és magán célra használatos adatbázisokon alapuló gyors értékbecslés között.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal: Kapcsolat

Telefonos ügyfélszolgálat:  06 20 390 56 11

Megosztom